Bondage er lækker leg

Bondage er lækker leg og for mange mennesker, herunder par, er det en helt ny verden. Det er en spændende verden med bondage fordi det tilfører parlegen noget helt unikt. Noget sensuelt og nej bondage behøver ikke være voldsomt eller grænseoverskridende. Faktisk kan rigtig mange par få virkelig sanselige oplevelser ud af, at dyrke det sammen. Det er er derfor en rigtig god idé, at starte i den helt blide ende. Faktisk kan bondage sagtens være håndjern i blondestof og et yskyldigt blindfold. Det er nemlig udseendet og fornemmelsen, der er det en nøglefaktor i den lette ende af skalaen.

Bliv tændt som aldrig før med bondage

Jeg har nævnt det tidligere. Bondage er et fantastisk værktøj til at kunne genfinde gnisten i et eller monotont parforhold. Det er fantastisk fordi selv de helt lette elementer som håndjern, blindfold, reb eller bindesæt kan få nysgerrigheden op på et helt nyt niveau. Det er som om, at der åbner sig en helt ny verden. Du vil med stor sikkerhed opleve, at det at være sammen erotisk med din partner bliver som at have mødt hinanden for første gang. Der er faktisk også den mulighed, at helt normale hverdagsting som et slips, et langt håndklæde kan anvendes til bondage af den helt lette slags. Når du binder din kæreste, der derved blive en lille smule immobil, vil du mærke, hvordan intensiteten og lysten til hinanden stiger. Det er et spændingsforhold mellem det at være dominerende og underkastet dominans.

bondage sæt i rød fra MakeLove.dk

Start i det små med bondagelegen

Der findes rigtigt mange par, der eksperimenterer med bondage i den lille og lette ende. Til det formål findes der nogle helt enkle remedier på vores foretrukne sexshop https://belugi.dk. Vi har fundet et ret smart (og meget billigt) lædersæt. Det passer til hende og faktisk også ham. Det består af et halsbånd og så er der 4 håndjern i læder. De 4 skal naturligvis rundt om håndleddene og så om anklerne. Det giver en fantastisk mulighed for at låse hinanden fat i alskens positioner. Det er faktisk kun fantasien, der sætter begrænsningen for anvendelsen af lædersættet. Det kommer i 3 forskellige farver: Rød, hvid og sort. Hvad for en farve, der passer bedst til dig, er din egen beslutning. Det kan dog ikke gå galt, når prisen kun er kr. 179,00 for hele lædersættet. Det er et rigtigt godt begynder bondage-sæt.

Hardcore bondage

Det kræver en del planlægning, hvis det skal være hardcore. For det første anbefaler jeg, at I kender hinanden rigtig godt. I skal være fortrolige med hinanden, hvis det absolut skal være hardcore. Det er fordi hardcore bondageleg faktisk ikke er ufarligt. Hvis den ene af jer bliver ekstremt tændt, kan der være en reel risiko for, at grænsen mellem nydelse og tortur overskrides. Og det kan faktisk få fatale følger.

Start derfor med at aftale et “safeword” som I begge kender. Det er som sådan ikke vigtigt, hvad dette safeword er. Det kan være: “Stop”, “Nok”, “Nej” eller hvad der nu passer jer. Det er i denne forbindelse også vigtigt, at I ikke er påvirket af alkohol eller narkotika, fordi det ganske enkelt kobler nogle vigtige mekanismer fra. Det er vigtigt hele tiden at kunne fornemme, hvor grænsen ligger henne hos jer begge to.

Er du klar til bondage?

Det føromtalte “safeword” er som sagt vigtigt. Det samme er det, at den bundne person har en mulighed for at bevæge sig. At kunne bevæge sig mindst én gang hver halve time, er vigtigt for blodcirkulationen.

Som nybegynder indenfor bondage, er min allerbedste anbefaling til dig, at du eller i, starter i det små. Start med den blide del og så kan I efterhånden avancere til det mere hardcore, hvis I begge to føler for det. Der er også den mulighed, at besøge en swingerklub, hvor I under sikre former kan udøve den mere ekstreme bondageleg.

Besøg Belugi’s afdeling for bondage.

Læs eventuelt indlæg om sexlegetøj her.